VIDEO | Plimbat pe capotă, prin București

Data publicării:
masina

Bucureşti, Piaţa Unirii. O şoferiţă grăbită loveşte uşor o maşină aflată în faţa ei. Şoferul păgubit povesteşte că a încercat să îi facă semn femeii să oprească, însă aceasta a demarat luându-l pe capotă, după care a continuat nestingherită drumul, până în Piaţa Universităţii.

Dânsa a refuzat să oprească şi a doua oară când a oprit. M-am dat jos, m-am dus să îi arăt că pe maşina dânsei sunt urmele de la impact şi că să tragă pe partea dreaptă să stăm de vorbă. A încercat să treacă peste mine luându-mă pe capotă. Pur şi simplu a plecat cu demaraj. Fără niciun fel de a schiţa ceva să mă evite.”, povestește bărbatul.

Practic, bărbatul s-a ţinut agăţat de ştergătoarele maşinii şi a fost plimbat aşa mai bine de doi kilometri.

Aproape din dreptul Intercontinentalului până după rondul de la Romană, în dreptul Secţei 1 de Poliţie unde a fost oprită în trafic de un Logan albastru în care se aflau 5 poliţişti în civil care mergeau la un exerciţiu de tragere”. mai spune Ștefan Panturu.

Bărbatul susţine că poliţiştii au constatat şi că permisul de conducere al femeii era expirat. Cert este că în cele din urmă cei doi şoferi au stabilit să lămurească lucrurile la secţia de Poliţie.

A plecat şi după o oră şi jumătate de aşteptări acolo am sunat-o să văd de ce nu mai apare. Iar dânsa mi-a răspuns cu nonşalanţă că este acasă. A apărut după aproximativ încă o oră, cu soţul. Soţul foarte nervos că i-am spart crăpat parbrizul doamnei.”, a mai adăugat bărbatul.

Şoferul a depus plângere pentru loviri, după ce a obţinut şi un certificat medico-legal. La rândul ei şi şoferiţa l-a reclamat pentru distrugere. Poliţiştii de la Secţia 1 au preluat plângerile şi cercetează incidentul. Femeia nu a putut fi contactată pentru a explica întreaga situaţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri