VIDEO. Poliţist atacat cu cuțite pe plajă în Mamaia

Data publicării:
scandala

Scandal pe o plajă din centrul staţiunii Mamaia. Mai mulţi bărbaţi băuţi au fost puşi la pământ de jandarmi. Aveau la ei mai multe cuţite şi au agresat un poliţist. 7 dintre cei 8 agresori, toţi din judeţul Ialomiţa, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Turiştii au început din senin să facă scandal. I-au înjurat pe barmani şi pe oamenii de pe plajă.

Totul s-a întâmplat pe o plajă din centrul stațiunii Mamaia. Bărbații au intrat cu mai multe sticle de băutură, le-au adresat injurii turiștilor, le-au călcat cearșafurile în picioare, ba mai mult pe unii i-au dat la o parte de pe baldachine.

Martor: “Cineva a dat cu spray paralizant. Atunci s-a aruncat o ploaie de sticle şi pline, şi goale şi la aproximativ 6, 7 minute au venit şI jandarmii.”

Un poliţist aflat în timpul liber le-a cerut scandalagiilor să înceteze. Indivizii au scos cuţitele şi l-ar fi rănit pe agent.

Marius Niculescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: „Din primele cercetări se pare că cele 8 persoane domiciliate pe raza judeţului Ialomiţa deţineau obiecte ascuţite asupra lor. Cu unul dintre ele se pare că ar fi agresat şi reprezentanţii Jandarmeriei şi Poliţiei.”

Turiştii au sunat la 112 și, în cele din urmă, jandarmii și mascații i-au imobilizat pe indivizi şi i-au dus la secţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri