VIDEO. Poliţist din trupele speciale, fugărit cu toporul pe o stradă din Mangalia

Data actualizării: Data publicării:
politist

Imaginile momentului vin din Constanţa. Un agent din trupele speciale este lovit şi fugărit pe stradă, cu toporul şi bâtele, de mai mulţi bărbaţi. Totul se întâmplă pe o stradă din Mangalia, unde bărbatul, aflat în timpul liber, s-a luat la ceartă în trafic cu mai mulţi localnici. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Polițistul a ajuns la spital în urma rănilor suferite. Agentul, care se afla în timpul liber, a fost lovit de patru persoane pe o stradă din Mangalia.

Bătaia a avut loc sâmbătă, în urma unei șicanări din trafic. Agentul, care se afla într-un autoturism pe o stradă din Mangalia, s-a luat la ceartă cu două persoane aflate în altă mașină. În sprijinul celor doi au venit alte două persoane și l-au atacat pe agent. 

Polițistul se afla în mașină alături de soția sa. 

"La data de 28 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Mangalia au fost sesizați despre producerea unei altercații pe fondul unui schimb de replici în trafic. În această altercație au fost implicați patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, toți din Mangalia, și un polițist aflat în timpul liber din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, având 38 de ani. Colegii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii publice," precizează Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Cei patru bărbați implicați în scandal au fost audiați și sunt cercetați în stare de libertate.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri