VIDEO. Polițiști amenințați de un șofer beat, surprins pe contrasens

Data actualizării: Data publicării:
sofer

Doi poliţişti din Arad au fost ameninţaţi cu moartea de un şofer beat, pe care l-au surprins în timp ce mergea pe contrasens. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalul agenţilor, însă aceştia au reuşit să-i blocheze maşina, după o scurtă urmărire.

Oamenii legii au avut însă o surpriză: pe scaunul şoferului erau două persoane pentru că bărbatul ar fi încercat să facă schimb de locuri cu iubita lui, aflată iniţial pe scaunul din dreapta. Pe bancheta din spate a maşinii era şi copilul femeii, care a asistat la tot incidentul.

Şoferul a refuzat să sufle în etilotest. Aşa că e urmărit penal nu doar pentru ultraj, ci şi pentru refuzul de a i se recolta probe biologice.

Judecătorii au decis că bărbatul nu trebuie să fie arestat preventiv, ci l-au pus sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

-Colegul tău m-a lovit de zece ori. Ce cuţit să îi dau? I-am zis că-l omor. Pentru că el m-a lovit. Nu ştii cu cine te pui. Ascultă ce spun. Din pământ ai fost făcut, în pământ o să te duci. Eu recunosc că am băut. Pentru ce mi-ai pus cătuşele? M-am dat la tine? Te-am lovit?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri