VIDEO. Poliţiştii au intervenit în parcarea unui complex comercial, într-o zonă cunoscută pasionaţilor de drifturi

Data actualizării: Data publicării:
drifturi

Scene greu de explicat în situaţia gravă din Bucureşti. Poliţiştii au intervenit vineri seară în parcarea unui complex comercial din sectorul 1, unde începeau să se strângă mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, se efectuează verificări cu privire la autoturismele identificate, precum şi la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Acţiunea, desfăşurată de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, Secţia 2 Poliţie şi Serviciul Acţiuni Speciale, cu sprijinul Jandarmeriei, beneficiază de sprijinul Registrului Auto Român, precizează DGPMB, care menţionează că acţiunile Poliţiei Capitalei continuă.

În urmă cu o săptămână, sute de persoane se adunaseră în același loc - parcarea unui mall din Băneasa - pentru a participa la drifturi, derapaje controlate cu mașina. Cei prezenți nu au păstrat distanța fizică și nici nu aveau măști de protecție pe nas și pe gură. Imaginile ne-au fost atunci trimise de un telespectator Digi24 care spunea că poliția a apărut la fața locului abia după câteva ore.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri