VIDEO. Posibil criminal în serie. Dezastrul găsit de polițiști la casa suspectului din Caracal

Data actualizării: Data publicării:
casa Gheorghe Dincă

Polițiștii au găsit o mizerie de nedescris în casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției unei tinere din Caracal. Curtea bărbatului, suspectat de crime în serie, este ticsită de vechituri aruncate aleatoriu, bucăți de mobilă și gunoaie.

Totodată, a fost găsit și un butoi în care au fost identificate rămășițe umane și bijuterii, aspect confirmat și de polițiști.

Suspectul în vârstă 66 de ani din Caracal a fost dus la audieri.

Fata dispărută cu o zi în urmă apucase să sune la 112, dar STS a furnizat trei locații greșite.

„Minora a făcut un apel prin 112 către cei de la STS, prin care a spus că a fost sechestrată de un bărbat. Cei de la STS ne-au transmis o arie în care ar fi fost minora și trei locații. Colegii mei au efectuat trei percheziții în urma cărora nu au fost identificate probe și nici minora, iar în urma lor colegii de la Operațiuni Speciale au intervenit, au efectuat activități specifice în urma cărora au ajuns să facă de dimineață o percheziție la domiciliul unui bărbat, în urma cărora au descoperit mai multe rămășițe ce par a fi de natură umană”, a spus Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Din primele date, bijuteriile ar coincide cu cele pe care le purta fata dispărută ieri. Bărbatul locuia într-o hală dezafectată și este mecanic auto.

Perchezițiile la locuința mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o mașină.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri