VIDEO. Prefectul de Brăila, supărat că înlocuitorul său nu îi răspunde la telefon

Data publicării:
nameti2

El şi-a certat astăzi adjunctul pentru că nu-i răspunde la telefon. Sau, cel puţin, că nu-i răspunde suficient de prompt. Prefectul plecase ieri dimineaţă într-o localitate cu probleme să vadă cu ochii lui cum se petrece deszăpezirea. Pentru că nu a rămas la Prefectură să coordoneze intervenţiile, el a şi fost certat, destul de aspru, de vicepremierul Liviu Dragnea.

Rămas să coordoneze operaţiunile de deszăpezire din judeţ, în absenţa şefului său, subprefectul de Brăila a fost sunat în permanenţă de superiorul blocat de mai bine de 24 de ore în comuna Gemenele.

De nu mai puţin de opt ori a sunat telefonul subprefectului în timpul conferinţei de presă. Când în sfârşit a răspuns, subprefectul de Brăila a fost certat de şeful său pentru că nu a răspuns mai repede.

Nu vă supăraţi pe mine că nu vă răspund, dar nu pot să mă împart între 3 telefoane”, i-a spus Cătălin Grosu șefului său.

Prefectul s-a supărat, dar incearca sa afle informatii după ce a fost prins deja pe picior greşit de vicepremierul Liviu Dragnea, care i-a reproşat că a plecat în teren şi nu a rămas să coordoneze operaţiunile de deszăpezire.

„Cum, Doamne, iartă-mă, să mergi într-o comună tu cel care trebuie să conduci comandamentul de iarnă şi trebuie să stai să comanzi toate instituţiile, toate utilajele, să ai o coordonare a tuturor, să-ţi permiţi să mergi acolo şi să rămâi blocat”, a reproșat Liviu Dragnea.

Când a fost întrebat ce face prefectul la el în comună, primarul din Gemenele, localitatea unde a rămas blocat prefectul a sărit imediat în apărarea oficialului.

„El când a ajuns ieri la noi, la ora 9, a vrut să facă un tur al tuturor DJ din Brăila. A plecat la 4, la ora 9 a ajuns la noi, a început urgia şi a rămas aici. A dormit la dispensar, pentru că a avut şi ceva probleme. E ceva mai bolnav, asistenta noastră a stat lângă el toată noaptea”, a afirmat Petrică Calu, primar Gemenele.

Reporterii Digi24 au încercat să ajungă în comuna Gemenele, dar drumul judeţean este troienit cu totul.

Între timp, la sediul prefecturii Brăila se făceau pregătiri intense pentru o posibilă vizită a vicepremierului Liviu Dragnea.

Vicepremierul nu a venit în Brăila, dar, a anunţat public, la un moment dat, că-i va propune premierului schimbarea din funcţie a doi prefecţi. Dragnea a lăsat să se înţeleagă că unul dintre cei vizaţi ar putea fi prefectul de Brăila.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri