VIDEO Preot filmat când lovește cu brutalitate o femeie la o mănăstire din Iași. Preotul Calistrat: „Mare problemă nu s-a întâmplat”

Data actualizării: Data publicării:
Preot filmat când lovește cu brutalitate o femeie la o mănăstire din Iași
Preot filmat când lovește cu brutalitate o femeie la o mănăstire din Iași. Sursa: captură video

Caz șocant într-o mănăstire din județul Iași. Un preot a lovit o enoriașă chiar în curtea lăcașului de cult. S-a întâmplat în fața mai multor martori, iar incidentul a fost filmat de o persoană aflată în apropiere.

ACTUALIZARE 14.00 Preotul Calistrat Chifan, care apare în imagini, a spus la BZI că a fost vorba despre o altercație cu două femei „cu probleme de comportament” care au stârnit mai multe conflicte la mănăstire de-a lungul timpului.

„Mare problemă nu s-a întâmplat. Eu citeam moliftele sfântului Vasile şi erau clar că erau pregătite de isterie. Şi eu le-am explicat cele 4 puncte conform legii pe care ele le încălcau. Că nu au voie să filmeze, să se ia de lume, să jignească persoane. Si mi-au zis „Ştii tu, gunoiule, legea!” Și au început să mă filmeze. Şi am luat o pe una şi am împins-o. Şi au ieşit afară şi mi-au spus că mă blesteamă. Eu m-am dus în continuare la spovedit şi între timp a venit agentul de poliţie, chemat tot de ele. Şi oamenii care erau acolo au dat declaraţii. Dar ele au mai făcut scandal şi în altă parte”, a spus el.

Cazul a ajuns acum la poliție, după ce femeia agresată a făcut plângere.

Potrivit unui comunicat al polițiștilor, la data de 09 noiembrie, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, se precizează în comunicat.

Vor fi audiați ca martori cei prezenți în curtea mănăstirii în momentul incidentului. De asemenea, și preotul va fi chemat să dea explicații.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri