VIDEO. Primele imagini de la locul accidentului în care a fost implicat Silviu Lung

Data publicării:
silviu lung mediafax-1

Silviu Lung, fostul portar al naționalei, se afla singur în mașina care s-a lovit de o alta, în care erau trei persoane, printre care doi adolescenți, fiii conducătorului auto. Şoferul a decedat pe loc, iar copiii lui au fost transportați la spital.

Potrivit martorilor oculari, Silviu Lung ar fi ieșit singur din mașină și ar fi sunat-o pe soția sa, iar ulterior a ajuns la fața locului fiul său, Tibi Lung. Ulterior, el a fost transportat la spital și primește îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Florin Cocoșilă, accidentul s-a soldat cu patru victime, dintre care una și-a pierdut viața. Dintre cei răniți, numai una se află într-o stare mai gravă. 

Cristina Geormănenanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova, a detaliat, la Digi24, starea pacienților ajunși la spital.

Ceilalți doi pasageri răniți din cea de-a doua mașină sunt frați, o fată de 15 ani și un băiat de 16 ani, fii șoferului decedat.

Cei doi sunt într-o stare fizică stabilă, dar sunt încă sub investigarea medicilor. Fata, în vârsta de 15 ani, este într-o stare confuzională, a spus reprezentantul unității medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri