VIDEO. Rugăciuni pentru victimele din clubul Colectiv. În bisericile din ţară s-au ţinut slujbe în memoria celor decedaţi

Data publicării:
rugaciune

La Galaţi, sute de oameni au aprins lumânări şi s-au rugat pentru victimelor incendiului catastrofal care a curmat viaţa a zeci de tineri şi a mutilat viaţa altor zeci.

Localnic: „M-am rugat pentru că şi eu am copii, dar situaţia este dramatică. Nu ştiu cine poate să repare doar pentru viitor să se ia măsuri”

Impresionaţi de tragedie au fost şi clujenii.

ÎPS Andrei, mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului 08:37: „Întreaga ţară este marcată de suferinţă profundă pentru tinerii care au murit în catastrofa de la Bucureşti. În acelaşi timp, toţi creştinii, prin rugăciune, sunt solidari cu părinţii lor care suferă pentru cei care sunt în spital sau pentru cei care s-au mutat în eternitate”.

La Biserica Sfântul Apostol Andrei din localitatea Valu lui Traian, peste 300 de oameni s-au rugat pentru sufletul celor care au pierit în incendiul din Clubul Colectiv.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: „Să fim îndureraţi de cei ce au ars şi au murit de moarte năprasnică şi atât de dureroasă! Primeşte-le sufletele lor şi odihneşte Doamne în loc luminat. Dumnezeu să îi ierte!

Credincioşii s-au rugat şi pentru cei răniţi.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri