VIDEO| Scene de groază în Timișoara: Un șofer a fost atacat cu bâte și răngi în trafic

Data actualizării: Data publicării:
timisoara agresiune in trafic

Scene rupte dintr-un film de acţiune, azi-noapte, pe străzile din Timişoara! Mai multe persoane au blocat un autoturism în trafic, iar apoi au lovit maşina cu bâtele şi l-au bătut pe șofer. Vă avertizăm, urmează imagini cu impact emoţional.

Mihai Văluşescu, jurnalist Digi24: Un tânăr în vârstă de 29 de ani stătea la semafor și aștepta culoarea verde a acestuia, când un alt autoturism a oprit în fața acestuia și l-a blocat.

Din acel autoturism au coborât mai multe persoane înarmate cu bâte și cu răngi. Au început în primă fază să lovească autoturismul bărbatului, dar imediat acesta a început să dea cu spatele ca să scape de atacatori. Nu a reușit, și până la urmă a fost bătut și acesta.

Până la venirea polițiștilor, atacatorii s-au făcut nevăzuți. La fața locului a venit și o ambulanță, pentru că șoferul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Acum polițiștii lucrează la un dosar penal pentru loviri și alte violențe, i-au identificat pe atacatori și urmează să îi rețină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri