VIDEO Scene violente într-un parc din Hunedoara. Un bărbat și-a lovit fiul și un alt copil

Data actualizării: Data publicării:
un barbat agresează un copil intr-un parc din hunedoara
Scene violente într-un parc din Hunedoara. Foto: captura Digi24

Un copil de 13 ani a fost agresat de tatăl unui alt băiat și a ajuns la spital cu răni ușoare. Bărbatul și-a lovit și propriul copil. Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi minori. Imaginile au un puternic impact emoțional.

ACTUALIZARE. „În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe prezumtivul autor al faptei. Este vorba de un tânăr de 29 de ani din municipiul Hunedoara. Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violente, respectiv violență în familie”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al agresorului, spun surse din poliție.


Incidentul a avut loc într-un parc din Hunedoara. Băiatul de 13 ani a fost trântit la pământ de bărbatul în vârstă de 29 de ani. Fiul acestuia, în vârstă de 7 ani, a fost de asemenea agresat.

Polițiștii spun că au fost sesizați în urma unui apel la 112. Polițiștii au stat de vorbă cu martorii și au aflat că incidentul s-a petrecut în urma unei neînțelegeri între cei doi copii.

Copilul de 13 ani a fost dus la spitalul municipal pentru investigații. Băiatul nu a suferit leziuni grave.

Pe baza unei înregistrări video cu incidentul, postată pe rețelele sociale, polițiștii l-au indentificat pe agresor și l-au audiat. Acesta a spus că i-a văzut pe copii certându-se și a vrut să le aplice o corecție.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe și pentru violențe în familie.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri