VIDEO | Șofer beat la volanul unui autobuz plin cu călători

Data actualizării: Data publicării:
sofer baut

Un șofer al companiei de transport Braicar a fost depistat, în Ajunul Crăciunului, băut în timp ce conducea un autobuz al liniei 45 din Brăila, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru că mijlocul de transport se deplasa sinuos, unul dintre călători s-a ridicat de pe scaun și a mers în față să vadă ce se întâmplă. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că șoferul abia mai putea și să vorbească, acesta fiind vizibil afectat de alcoolul consumat.

Pasagerul l-a rugat să tragă autobuzul pe dreapta, după care a sunat la numărul de urgență 112. Polițiștii au venit în scurt timp și în urma controlului au constatat o alcoolemie de 1,32 alcool pur în aerul expirat.

Șoferul în vârstă de 41 de ani a fost condus și la o unitate medicală unde i s-a recoltat sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei după care i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri