VIDEO Şoferiţă amendată pe Autostrada Soarelui: „Nu mi-e frică de radar, am bani să plătesc amenda!”

Data publicării:
viteza-1

Peste 15.000 de şoferi au fost amendaţi în ultimele trei zile ale săptămânii trecute, majoritatea pentru depăşirea vitezei legale. Poliţiştii au instalat 500 de radare pe autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene, iar aproape 400 de şoferi au rămas fără permis într-o singură zi. Recordul de viteză al weekendului a fost înregistrat pe Autostrada Soarelui.

„- Aţi fost oprit că aţi încălcat regimul de viteză.
- Aşa, şi ce mă iei cu spectacolul ăsta?

Nu toţi şoferii care au depăşit viteza legală pe Autostrada Soarelui au fost la fel de supăraţi ca şoferul din imaginea de mai sus. Au fost doamne au încercat să ia întâmplarea în glumă, deşi poliţiştii le explică tuturor că acţiunea lor are în principal scop preventiv.

Nu ne-a stricat vacanţa, plătim! Că avem de unde. Nu ştiu ce viteză aveam... Aşa merg, nu mi-e frică de radar, că am bani să plătesc amenda”, se laudă o participantă la trafic, amendată de poliţişti.

Scopul acţiunii este acela de a salva vieţi. Viteza excesivă şi neadaptată sunt principalele cauze de producere a accidentelor la nivel naţional”, explică pe de altă parte comisarul-şef Florentin Bercea, de la Direcţia Poliţiei Rutiere.

O altă şoferiţă i-a pus la treabă pe oamenii legii după ce s-a răsturnat cu maşina în apropierea staţiei de taxare de la Feteşti. Agenţii au repus-o pe roţi şi s-au întors la depistarea conducătorilor auto care au apăsat excesiv acceleraţia.

Campionii inconştienţei au fost doi şoferi înregistraţi de radar cu câte 186 de kilometri pe oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri