VIDEO. Spargeri cu barosul la agenţia de pariuri

Data publicării:
cu barosul

Imagini desprinse parcă din filmele de acțiune au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unor agenţii de pariuri. Mai mulți hoți au venit să le spargă seifurile, au acţionat foarte rapid şi organizat, iar pentru aceasta s-au folosit chiar și de un baros. Poliția Capitalei a reușit să destructureze însă rețeaua, compusă din cinci membri. Unul dintre ei a fost deja reținut.

Hoții aveau două orașe favorite în care acționau: București și Timișoara. În imaginile obținute de la camerele de supraveghere se văd doi bărbați cu cagule, care acționează în viteză. Unul dintre ei folosește un baros pentru a sparge dulapul în care se afla seiful, iar partenerul său se folosește de o altă unealtă pentru a ridica seiful. 

Cu acest mod de operare au reușit să dea spargeri în cel puțin zece case de pariuri în ultimele două luni, spun polițiștii de la Investigații Criminale din Capitală. Au furat în total 200.000 de lei.

Oamenii legii au făcut percheziții la domiciliile suspecților, sâmbătă dimineață. Cinci persoane au fost audiate, fiind acuzate de constituire de grup organizat și furt calificat.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri