VIDEO. Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad, dus în cătușe la audieri. Ce le-ar fi declarat el anchetatorilor

Data publicării:
tanar cu fata blurata dus de mascati in catuse
Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a fost dus în cătușe la audieri Foto: captură video Digi24

Fetița ucisă și incendiată pe un câmp de lângă Arad a fost identificată, iar părinții ei au devenit acum principalii suspecți. Tatăl vitreg a fost adus în cătușe la audieri. Conform unor surse Digi24, bărbatul este consumator de droguri. Acesta le-ar fi spus procurorilor că a găsit-o moartă pe copilă și a încercat să scape de corp.

De altfel criminaliștii au descoperit un fir de păr în mâna copilei, fapt care ar putea ajuta în descoperirea mai rapidă a criminalului. Totodată, anchetatorii speră ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă să îi ajute să elucideze misterul.

Fetița găsită moartă ar avea 5 sau 6 ani, aproximativ 1,20 metri înălțime, ochi căprui și părul șaten, de lungime medie. Micuța, spun procurorii, ar fi murit cu cel mult două zile înainte de a fi găsită.

Pavel Palcu, procuror criminalist, a declarat că decesul a intervenit prin lovire cu sau de un corp dur. „Niciun moment nu ne-am dus pe varianta că locul faptei a fost în câmp”, a declarat el jurnaliștilor.

Cum nimeni nu a anunțat dispariția fetiței, procurorii au decis să extindă ancheta. „Am considerat că poate fi, tot in rem, extinsă urmărirea penală sub aspectul violenței în familie, omor cu profanare de cadavre în condițiile violenței în familie”, a explicat procurorul Pavel Palcu.

Alerta s-a dat sâmbătă, după ce un bărbat a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor cum câinele său a descoperit rămăşite umane. Iniţial, omul a crezut că sunt resturi de animale moarte pe câmp.  

Ajunși la locul indicat de bărbat, polițiștii au găsit trupul copilei și câteva haine incendiate.  

Oamenii care locuiesc în zonă au fost îngroziți de cele întâmplate.

Între timp, specialiștii au reușit să facă portretul-robot al copilei și au facut apel la populație pentru a reuși să o identifice.

Eu stau de 20 de ani, cunosc familiile și nu e fetița de la noi, din comunitatea noastră”, a declarat o femeie care locuiește în zonă. 

Rămășițele fetiței au fost găsite pe un câmp din apropierea unui cimitir, în cartierul Bujac, de la periferia Aradului.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri