VIDEO. Șoferul nervos care a intrat cu mașina în terasa unui local din Satu Mare a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
terasa spulberata

Scenă neobișnuită petrecută sâmbătă în centrul oraşului Satu Mare. Un bărbat a intrat cu maşina în terasa unui cazino şi a spulberat totul în cale, de la scaune şi mese până la ghivece.

ACTUALIZARE duminică, ora 12:10.  Poliţiştii din Satu Mare l-au găsit duminică, în jurul prânzului, pe şoferul care a intrat cu maşina în terasa unui cazinou şi a spulberat totul în cale. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat că şoferul s-a predat la Poliţie, cel mai probabil el cedând „la presiunea mediatică”. Bărbatul are 31 de ani şi din primele informaţii ar fi făcut totul din răzbunare, pentru că avea un conflict mai vechi cu cei de la cazino. De altfel, din înregistrarea făcută de un localnic se vede clar cum maşina nu dă semne de frânare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Bărbatul este acum audiat.


Şoferul pare să fi premeditat această faptă pentru că pe filmarea realizată de un localnic se vede clar cum nu dă semne de frânare. Poliţiştii îl caută acum pe bărbat peste tot în oraş.

Din primele informaţii, maşina ar aparţine unui bărbat de 31 de ani, iar presa locală susţine că acesta ar fi atacat terasa, cu maşina, din răzbunare.

El ar fi avut niste probleme mai vechi cu cei de la cazino şi pentru că ar fi fost dat afară din local. Bărbatul este cercetat pentru distrugere de bunuri, iar la ieşirile din oraş s-au făcut filtre de către poliţiştii de la serviciul rutier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri