VIDEO. Un bărbat din Arad a murit după ce un copac s-a prăbușit peste mașina pe care o conducea. Vremea rea se mută în nord-est

Data publicării:
accident arad

Actalizare. Şoferul mort era şeful Serviciului de siguranţă alimentară din cadrul Direcţiei Sanitar Venerinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Echipajul SMURD ajuns la locul accidentului a constatat că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea coloana cervicală ruptă.

________________

Meteorologii avertizează că vremea rea nu va lipsi în următoarele zile. De mâine dimineață vremea se va îmbunătăți în vest, dar se mută spre centru, nord, apoi în nord-est.


Incidentul s-a petrecut în apropiere de centrul Aradului atunci când șoferul se deplasa pe carosabil, iar, din cauza furtunii, un copac a căzut peste mașină.

Ajunși la fața locului, membrii echipajului SMURD au constatat decesul șoferului. 

După câteva zile mai calde, furtunile se abat din nou asupra României. Meteorologii au emis două atenţionări cod galben de vijelii si ploi, care vor intra în vigoare peste două ore.

Vremea rea va începe în această seară în jumătatea de vest a ţării, iar până mâine dimineaţă, 22 de judeţe din această zonă vor fi sub atenţionare meteo. Sunt aşteptate ploi torenţiale ce pot aduce chiar şi 50 de litri de apă pe metru pătrat, vânt cu aspect de vijelii, descărcări electrice şi grindină.

De asemenea şi temperaturile scad destul de mult, chiar şi cu 10 grade în extremitatea de vest. Pe parcursul zilei de mâine, până seara la ora 21:00, astfel de fenomene se mută în centrul, nordul şi nord-estul ţării, astfel că a doua alertă meteo cod galben, vizează 17 judeţe din aceste regiuni. Vestea bună este că miercuri vremea se îndreaptă în toată ţara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri