VIDEO Un pădurar a fost agresat de hoţii pe care îi prinsese în flagrant delict şi care i-au furat apoi maşina

Data publicării:
padurar-1

Un pădurar din Suceava a fost agresat şi apoi fugărit cu un topor de doi hoţi de lemne pe care îi prinsese în flagrant delict. După ce l-au bătut şi l-au înjurat, hoţii – soţ şi soţie – au fugit cu maşina pădurarului. Scenele au fost filmate chiar de victimă, cu telefonul mobil.

Incidentul s-a petrecut duminică seară, într-o pădure din localitatea Hânţeşti, judeţul Suceava. Pădurarul, angajat al Ocolului Silvic Adâncata, patrula prin pădurea care îi este arondată. În apropierea unui drum forestier, i-a surprins pe cei doi soţi de 53, respectiv 45 de ani, în timp ce tăiau lemne fără autorizaţie.

După ce l-au fugărit pe pădurar, hoţii i-au furat şi maşina.

Pădurarul i-a alertat imediat pe poliţiştii Secţiei Adâncata, care au plecat în căutarea hoţilor. Au găsit autoturismul abandonat pe un drum din apropierea locului în care s-a petrecut incidentul. În apropiere, i-au găsit şi pe hoţi. Asupra unuia dintre ei a fost găsită cheia de la autoturismul furat.

Pădurarul şi-a recuperat maşina, iar cei doi soţi au fost reţinuţi de poliţişti şi duşi la audieri. Instanţa a hotărât arestarea lor preventivă pentru 29 de zile pentru tâlhărie şi ultraj.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri