Sari la conținut

VIDEO. Un piteștean a ajuns spaima hoților în Elveția. Incredibila sa poveste de viaţă

Originar din Pitești, Daniel Gheorghe Stănescu trăiește în Mioveni și este șofer de TIR pe rute internaționale. Recent, în Elveția, argeșeanul a ajutat Poliția la prinderea unui hoț.

Aflat în staționare într-o benzinărie în cabina TIR-ului cu care transportă marfă în Europa, a observat un bărbat care, ziua în amiaza mare, fura din autoturismele dintr-o parcare a unui supermarket.

A sunat imediat la numărul telefonic de urgență al Poliției şi a explicat tot ce vede până când oamenii legii și-au făcut apariția la fața locului și l-au reținut pe suspect.

„Atenție când mergeți la cumpărături! Am ajutat la prinderea unor hoți care furau din mașinile oamenilor care veneau la cumpărături la ALDI Elveția. Am filmat, bineînțeles, totul în timp ce am anunțat Poliția. Nu mai lăsați ușile sau geamul deschis la mașină!”, spune șoferul de TIR din Argeș, citat de epitesti.ro.

Daniel Gheorghe Stănescu este licenţiat în Marketing şi Afaceri Economice, are un master în domeniu şi până acum trei ani a lucrat ca asistent manager la o companie producătoare de componente auto din Mioveni, scrie adevărul.ro. Avea însă un salariu foarte mic, de doar 300 de euro, în condiţiile în care rata la apartamentul pe care îl cumpărase era de 1.100 lei. La un moment dat nu şi-a mai putut plăti ratele, iar banca i-a luat apartamentul şi l-a şi dat în judecată

Daniel Gheorghe Stănescu a fost nevoit să se mute cu soţia şi cu cei doi copii mici la socri şi apoi s-a angajat ca şofer de TIR, pentru a îşi putea plăti datoriile la bancă
Spune că după ce va scăpa de datorii se va muta cu familia în Germania.