VIDEO. Un român bănuit de o crimă care a îngrozit Marea Britanie a fost prins după 6 ani, la Cluj

Data publicării:
mascati

A fost prins principalul suspect în cazul uciderii artistei britanice Valerie Graves. Este român, din județul Cluj, are 27 de ani și este bănuit că a comis, în urmă cu șase ani, o crimă care a îngrozit Regatul Unit. 20.000 de lire a fost recompensa pentru cei care puteau furniza orice informație care ar fi dus la prinderea suspectului.

Suspect: Despre ce e vorba, ce am făcut?

Polițist: Ai în piept ce ai făcut, e scris acolo, ştii foarte bine despre ce vorba. Deci, dăm drumul la percheziţie sau îţi chemi avocat?

Suspect: Daţi drumul la percheziţie!

Suspectul purta în momentul în care l-au prins poliţiştii un tricou cu stema Angliei. El a fost ridicat de polițiști în baza unui mandat european de arestare.

Cristian Sabău, în vârstă de 27 de ani, este din Dej. El este acuzat că în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2013 a omorât-o pe Valerie Graves, deţinătoarea unei galerii de artă, în localitatea Bosham, din Anglia.

Poliţiştii au pus în aplicare mandatul european de arestare pe numele tânărului, emis de autorităţile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului.

La percheziţie au participat şi patru poliţişti din Anglia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri