VIDEO. Un turist acuză bodyguarzii unui club din Mamaia că i-au avariat maşina

Data publicării:
bodyguaryicare

Dosare penale pentru agenţii de pază ai unui club din Mamaia. Bodyguarzii au dat dovadă de un zel greu de egalat, atunci cînd au mutat cu mâinile goale o maşină parcată legal în faţa localului. Au avut şi o justificare pentru asta: pe acolo urma să treacă un car alegoric, în drumul său spre o paradă. Problema este că agenţii de pază au avariat maşina, care îi aparţine unui turist. Imaginile ne-au fost trimise pe adresa digivox@digi24.ro.  

(Imaginile primite de Digi24)

Proprietarul maşinii, un bărbat din Giurgiu venit în vacanţă la Mamaia, a depus o plângere la Poliţia din staţiune, reclamând că bodyguarzii unui club i-au mutat autoturismul, provocându-i pagube de 6.000 - 7.000 de lei.

Bărbaţii care apar în imagini sunt angajaţii unui club din Mamaia. Pe înregistrare se vede cum agenţii de pază ridică o maşină cu braţele şi o mută puţin câte puţin, în lateral. Culmea, autoturismul era oprit regulamentar, pe un loc de parcare din faţa localului. Bodyguarzii au mutat maşina pentru a-i face loc unui car alegoric, care urma să treacă pe acolo.

Întreaga scenă a fost filmată de o turistă, aflată în zonă. Când au văzut-o, agenţii de pază şi-au pierdut cumpătul şi au încercat să îi ia telefonul.

Până la urmă, turista a rămas cu telefonul intact. Maşina ridicată îi aparţine unui tânăr din Giurgiu, care era în concediu pe litoral. Aventura neaşteptată cu agenţii de pază a lăsat autoturismul cu o aripă îndoită şi cu spoilerul strâmbat.  

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au declarat, sâmbătă, că Poliţia Mamaia a fost sesizată despre acest incident şi că a fost deschisă o anchetă. 

„A depus plângere, urmează să facem cercetări pentru identificarea persoanelor necunoscute deocamdată, se fac cercetări pentru infracţiunea de distrugere”, a declarat Bogdan Pădurare, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

Persoanele care au mutat maşina riscă 900 de lei amendă sau chiar o sentinţă între unu şi trei ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri