Vilă a familiei Voiculescu, vândută de Fisc cu un milion de euro

Data publicării:
vila voiculescu 1

Vila Corinei Voiculescu, una dintre fiicele lui Dan Voiculescu, a fost în trecut sediul firmei Crescent.

Vila are demisol, parter, etaj, mansardă, garaj și un teren aferent de peste 550 de metri pătrați. Imobilul este încadrat ca monument istoric. Este situată în zona Herăstrău.

Este a treia licitație organizată de Fisc în aproximativ două luni. La primele două nu s-a găsit niciun cumpărător. Acum, imobilul a fost achiziționat de o persoană fizică.

Direcţia Regională a Finanţelor Publice Bucureşti a găsit un cumpărător, persoană fizică, pentru vila situată în zona Herăstrău confiscată de la Corina Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu. Licitaţia era organizată pentru a treia oară în decurs de circa două luni, preţul cu care a fost scos la vânzare imobilul de pe strada Aviator Zorileanu, în Sectorul 1 al Capitalei, fiind de 4,53 milioane de lei.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în august 2014, în dosaarul în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Pentru acoperirea prejudiciului, stabilit la 60 de milioane de euro, au fost confiscate mai multe clădiri aparținând familiei Voiculescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri