VIRTUAL. Cum poți ajunge într-o secundă de la Arcul de Triumf în studioul Digi24

Data publicării:
30 2011prelipceanuvirtual-36167

Ca în fiecare seară, de la ora 20.00. Cosmin Prelipceanu le-a urat „Bună seara” telespectatorilor emisiunii „Jurnalului de seară”. A făcut-o însă într-un mod cu totul special, direct de la locul unde mâine, în București, se va desfășura parada militară, dedicată Zilei Naționale.

Reporterii Digi24 Laurențiu Rădulescu și Bogdan Ocnaru vă vor transmite mâine, pas cu pas, cum se va desfășura evenimentul și vă vor oferi toate detaliile legate de militari și tehnica lor.

O scurtă prezentare a paradei de mâine a fost făcută la „Jurnalul de seară” de către Laurențiu Rădulescu, cel care i-a și dat lui Cosmin Prelipceanu „biletul” spre studioul Digi24: steagul României.

Cum s-a putut întâmpla acest lucru? Unii ar fi tentați să spună că a fost vorba de magie. De fapt, este o magie tehnică.

Paradă cu soare mâine la București

În capitala României vor fi 14 grade și unul dintre cele mai populare momente va putea fi savurat fără stresul frigului tradițional de 1 Decembrie.

Pentru cei care nu pot veni mâine la București, Digi24 pregătește o transmisiune și o zi de 1 Decembrie cum n-ați mai văzut. Un număr impresionant de reporteri, camere și tehnicieni vor asigura mâine o transmisiune a paradei militare cum nici măcar din teren nu puteți vedea.

Practic, prin Digi24, veți fi peste tot.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri