Vrancea: Doi bicicliști, soț și soție, morți în accident după ce o mașină a vrut să îi depășească

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta-112-dsu (2)
Ambulanță. Foto: DSU

Doi bicicliști, soț și soție, au murit, marți dimineața, după ce au fost loviți de o mașină, la intrarea în comuna Nănești, județul Vrancea. Accidentul s-a produs când șoferul a vrut să îi depășească pe cei doi bicicliști, dar în schimb i-a acroșat.

La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri. Potrivit polițiștilor, acesta conducea un autoturism pe DN 23, pe direcția Măicănești - Focșani, iar la 300 de metri distanță de indicatorul de intrare în localitatea Nănești, a acroșat cu partea dreaptă față doi bicicliști care circulau pe aceeași direcție.

Se pare că în momentul în care șoferul a vrut să-i depășească, bicicliștii au pătruns pe mijlocul șoselei cu intenția de a traversa.

Accidentul a fost anunțat la 112 de o femeie, martor al accidentului.

Echipajele SMURD și de la Ambulanță au sosit la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru victime. Polițiștii fac cercetări, iar șoferul va fi testat pentru consumul de alcool.

Cei doi bicicliști sunt o femeie de 47 de ani și un bărbat de 52 de ani, soț și soție, din comuna Măicănești, județul Vrancea.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri