Vreme capricioasă în următoarele zile

Data publicării:
primavara-lp

Mâine vremea va fi mohorâtă, iar ploile slabe vor continua în cea mai mare parte a ţării. La munte sunt aşteptate mai ales lapoviţe şi ninsori. În aceste condiţii, temperaturile vor scădea uşor, iar maximele se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei şi 12 grade în Banat. Vântul va fi alert pe litoral, dar şi în zona montană înaltă.

Tendințe în următoarele trei zile

În zilele următoare, vremea va fi destul de capricioasă. În vestul ţării, chiar dacă va mai ploua slab din când în când, temperaturile vor ajunge până la 14 grade. În schimb, în regiunile estice vremea va continua să se răcească. Din acest motiv, la începutul săptămânii viitoare, prin Moldova şi izolat în Muntenia şi în Dobrogea, sunt aşteptate câteva lapoviţe sau fulguieli. În plus, nu scăpăm de ceaţa matinală din zonele joase

București

La noapte, cerul se menţine înnorat şi trecător vor mai fi ploi slabe, sau burniţe. Vântul va fi slab, iar temperaturile vor rămâne pozitive. Spre dimineaţă, termometrele vor indica 4 grade în centrul oraşului şi 3 grade la periferie.

Mâine, vremea va fi închisă şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă va fi de 6...7 grade Celsius.

În Bucuresti, luni şi marţi, trecător mai pot apărea câţiva stropi de ploaie, iar maxima se va situa în jurul valorii de 6 grade. Miercuri, norii se mai risipesc, temperatura creşte uşor, însă dimineaţa se poate forma ceaţă, mai ales în zona periferică a oraşului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri