Vremea se menține frumoasă. Duminică se va răcori puțin

Data publicării:
oameni parc mediafax-1

Vremea se va menţine frumoasă și deosebit de caldă, în cea mai mare parte a ţării. Totuși, după-amiaza şi seara, pe arii restrânse la munte şi cu totul izolat în nord, își vor face apariția câteva averse însoțite de tunete și fulgere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 22 de grade în nordul Moldovei, în estul Transilvaniei şi la malul mării, până la 32 de grade în Banat şi Crişana.

Cald va fi și în Capitală. Soarele va străluci toată ziua, așa că în orele prânzului se vor atinge până la 30 de grade. Presiunea atmosferică va începe să scadă ușor.

Avem parte de temperaturi estivale şi în zilele următoare. Abia duminică vremea se va răcori puțin, iar maximele nu vor mai depăși 29 de grade. Luna mai este luna ploilor, prin urmare aversele vor cuprinde zone tot mai mari din țară. Mâine acestea vor cădea din loc în loc în regiunile vestice și în cele nord-vestice. De sâmbătă, ploile vor cuprinde vestul, centrul și nordul țării, iar în prima zi de Paște pot apărea câteva averse și în sudul și sud-estul teritoriului.

Ploi trecatoare, nimic să ne îngrijoreze, și asta înseamnă că ne putem face planuri de vacanță în continuare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri