Vremea se schimbă radical la începutul săptămânii. Vin ploile şi lapoviţa

Data publicării:
Ploaie vant meteo vremea-Mediafax Foto-Gabriel Petrescu

 

Temperaturile minime se vor încadra între minus 2 grade în depresiuni şi 12 grade în Dealurile de Vest.

Mâine vremea va fi foarte caldă în toate regiunile. Cerul rămâne senin în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării unde, spre seară, sunt posibile averse cu tunete, fulgere şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade, cu valori uşor mai scăzute, spre 11 grade, doar pe litoral şi în deltă.

În zilele următoare atmosfera se schimbă considerabil, iar temperaturile redevin normale pentru sfârşitul lunii martie. La mijlocul săptămânii maximele nu mai trec de 18 grade în nicio regiune. Luni, mai ales în jumătatea de vest a ţării, vor fi averse însoţite de descărcări electrice, vânt în rafale şi se pot strânge cantităţi de apă mai însemnate.

Marţi, ploile se extind în toate regiunile, iar miercuri va mai ploua prin nord, centru şi nord-est. La munte, sunt aşteptate şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vremea în Bucureşti

La noapte cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperaturile vor coborî dimineaţă până la 6 grade în centrul oraşului, în timp ce la periferie vor fi doar 2 grade Celsius.

Mâine vremea rămâne frumoasă, cu cer senin şi vânt liniştit. La amiază, termometrele vor indica până la 24 de de grade Celsius.

Luni, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod normal, cerul se va înnora în cursul nopţii, iar spre dimineaţă este posibil să apară câţiva stropi de ploaie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Marţi, cerul va fi înnorat şi trecător va ploua slab. Temperatura aerului, în scădere faţă de ziua precedentă, va avea o maximă de 16 - 17 grade. Miercuri, condiţiile de ploaie vor fi reduse, iar la amiază se vor înregistra cel mult 16 grade.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri