Zăpada a dat peste cap drumurile bucureștenilor

Data actualizării: Data publicării:
zapada bucuresti digi

Ninsoarea i-a făcut pe mulţi bucureşteni să întârzie în această dimineaţă. Pe străzile din apropierea marilor bulevarde nu era nici urmă de maşini de deszăpezire. Cei care au trebuit să plece au fost nevoiţi să-şi croiască singuri drum printre nămeţi.

Pe străzile lăturalnice din Bucureşti, de dimineaţă, zăpada avea 30-35 de centimetri. Oamenii care au fost nevoiţi să plece de-acasă s-au văzut obligaţi să pună mâna pe lopată.

„După cum vedeţi n-a intrat nimic. A trecut un tractor de la primărie şi a lăsat movila de zapadă în capul străzii, adică intersecţia între Mişcă Petre şi Dumbrava Nouă. Singura variantă e să ieşim noi”, spune un bucureștean.

„E foarte greu să ieşim de aici. Dacă nu chiar imposibil în unele locuri. Suntem obişnuiţi, avem exerciţiu. Ideea care e: că ne adaptăm ca în fiecare an. N-avem de ales”, spune alt localnic.

Circulaţia a fost îngreunată şi pe arterele principale. Şoferii spun că şi unde a fost deszăpezit drumul, viscolul a pus zăpada imediat la loc.

„Cât de cât sunt deszăpezite, dar se circulă greu, în condiţii de iarnă. A dat, a băgat, dar acum trebuie să mai bage că s-a topit zăpada”, spune un bucureștean.

Meteorologii anunță că Bucureştiul rămâne sub cod portocaliu de ninsori cel puţin până diserară, la ora 20.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri