Zbor Wizz Air, întârziat după ce un pasager a murit la îmbarcare

Data actualizării: Data publicării:
wizz air

Cursa București-Pescara de la Wizz Air din această dimineață are întârzieri după ce unul dintre pasageri a făcut un infarct în timpul îmbarcării și a decedat.

cursa Wizz blocata Otopeni 031017
Foto: DigiVOX

Avionul trebuia să decoleze din București la ora 11:30, însă în timpul îmbarcării un bărbat a făcut un infarct și a decedat. El se afla în acel moment chiar în tunelul de îmbarcare. Au fost chemați medicii de pe aeroport, timp în care pasagerii au fost blocați în aeronavă.

Bărbatul avea 58 de ani și era din Focșani. El a venit în țară pentru parastasul de un an de zilei al mamei și se întoarcea la Pescara, unde era stabilit împreună cu soția de ani de zile.

Cei doi soți aveau trei copii, o fată și doi băieți. Potrivit familiei, el nu știa să aibă probleme de sănătate.

Reacția companiei

„În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului.

Pasagerii au fost debarcați și li se oferă gustări și băuturi răcoritoare. Aeronava va decola imediat ce autoritățile vor finaliza formalitățile necesare. Deși situația nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor noștri sunt minime”, au declarat reprezentanții companiei.

Zborul spre Italia va fi reluat la ora 15:30, potrivit bucharestairports.ro.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri