FOTO. Zeci de pompieri intervin la un incendiu în Timișoara: un mort

Data actualizării: Data publicării:
incendiu tm

Un incendiu violent a izbucnit duminică dimineața într-un spaţiu de tip bazar din Timişoara, iar o persoană a fost surprinsă de flăcări în interior și a murit carbonizată. Flacările s-au extins pe 3000 de metri pătraţi, iar la fața locului acționează 11 autospeciale si 40 de pompieri. 

Sunt două imobile care adăpostesc magazine de tip bazar, iar după trei ore de la izbucnirea focului, pompierii încă se mai luptau cu flăcările.  Incendiul a izbucnit în jurul orei 5.00, iar la ora 8.00 pompierii încă interveneau, fiind chemate forţe suplimentare de la Buziaş şi Lugoj.

Traficul rutier pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, acolo unde se află cele două clădiri, a fost bocat între intersecţia cu strada Ciprian Porumbescu şi bulevardul 16 Decembrie.

Patronii care au venit la locul incendiului spun că tocmai făcuseră aprovizionarea de sărbători. Unul dintre ei a povestit că avea într-unul dintre magazine covoare de sute de mii de euro, relatează News.ro.

Un cadavru carbonizat a fost descoperit de pompieri, iar primele date arată că ar fi vorba despre un om al străzii, deoarece proprietarii de magazine obişnuiau să le ofere acestora adăpost acolo peste noapte de când a venit frigul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri