Sari la conținut

Cursă RyanAir anulată, zeci de români blocaţi la Roma. Pasager: „Mi s-a oferit zbor vineri seara”

Tensiune pe Aeroportul Ciampino din Roma, zeci de români au rămas blocaţi, în prima zi de Paşte, după ce cursa RyanAir care trebuia să îi aducă acasă a fost anulată.

4

Galerie FOTO - WhatsApp

Citiți și Reacția Ryanair după ce zeci de români au rămas pe aeroportul Ciampino din Roma

Oamenii spun că au fost reprogramaţi pentru cursele de miercuri, joi sau vineri, însă compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare.

Mulţi sunt revoltaţi pentru că nu îşi permit să stea încă două, trei sau patru nopţi în Roma.

Sunt însă şi români care au refuzat oferta şi au căutat să întoarcă noaptea aceasta la Bucureşti. Au plătit însă peste 200 de euro pentru un bilet.

Mi s-a oferit o noapte de cazare în această seară şi zbor vineri seara, voi cere rambursarea şi caut zbor. Miercuri trebuie să fiu la muncă, nu-mi permit să stau până vineri pe buzunariul propriu.

Am avut o săptămână de vacanţă, azi trebuia să mă întorc.

Ni s-a zis că a fost o grevă din Franţa, multe persoane au rămas la Roma.

Unii se văitau că au 80 de euro în buzunar în condiţiile în care se oferă o zi de cazare.

Zborurile au început să fie joi, vineri pentru că până atunci sunt toate ocupate”, a povestit la digi24 o româncă. Aceasta a adăugat că este însoţită de un copil de 8 ani.


Vă reamintim că dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Pe aceeași temă