Zeci de șoferi au rămas fără plăcuțe de înmatriculare în urma ploilor din ultima perioadă

Data publicării:
placute inmatriculare

 Acest şofer şi-a pierdut o plăcuţă de înmatriculare după ce inundaţiile de zilele trecute l-au prins în trafic. A venit la Poliţia Rutieră, în speranţa că va avea noroc.

Vasile Flore, șofer: „Când au fost ploi pe sub pod, pe Borșului, am pierdut un număr. Caut, văd că sunt multe pierdute, văd că sunt noi pierdute, poate am norocul să le găsesc !”

Nu e singurul care are această problemă.

Bogdan Costea, reporter Digi 24: „Cei mai mulți șoferi au rămas fără plăcuțele de înmatriculare atunci când s-au deplasat în zonele joase ale pasajelor rutiere sau sub poduri acolo unde în perioada ploilor apa a băltit mai multă vreme.”

„Au fost foarte mulți șoferi care și-au pierdut din păcate numerele de înmatriculare dar și pe Facebook s-au făcut postări unde și le pot găsi alții care au găsit le-au predat la poliție.”

***

Reporter Digi24: Per total în aceste zile cam câte plăcuțe de înmatriculare au ajuns la dumneavoastră ?

Comisar șef Silviu Popa, șeful Biroului Drumuri Naționale din Poliția Rutieră Bihor: Undeva 100 și ceva !

Cei care nu-şi găsesc plăcuţe luate de ape trebuie să plătească 20 de lei pentru una singură. Pe de altă parte, amenda pentru şoferii care circulă fără numere de înmatriculare ajunge la 2.500 de lei, iar agenţii pot inclusiv să reţină certificatul de înmatriculare în astfel de cazuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri