Zgonea: Cred că 12-12-2012, ora 12.00, este un început bun pentru viitorul parlament

Data publicării:
0412zgonea-36775

„Cea mai bună zi este 12 decembrie. Pe 9 sunt alegeri, pe 10 și pe 11 sunt contestațiile pentru candidaturi, pentru procese-verbale... Pe 12, la ora 12.00, eu cred că este un început bun pentru viitorul Parlament”, a declarat președintele Camerei Deputaților. „12-12, dar nu este 12-21-12, care este un pic mai târziu, este 12-12-2012, ora 12.00”, a adăugat Valeriu Zgonea, amuzat, făcând aluzie la data vehiculată în calendarul maya pentru sfârșitul lumii.

„Jerry și-a adus un șoricel mic, Mr. Pussycat, să lupte cu noi”

Întrebat despre acuzațiile de tergiversare a cazului Stan pe care le aduce opoziția, Valeriu Zgonea a comentat: „Eu am fost foarte atent la ieșirile de luptător - știti că sunt desenele acelea cu Tom și Jerry și Jerry și-a adus un șoricel mic, Mr. Pussycat, cu săbiuța în mână și încerca să lupte cu noi”.

Președintele Camerei Deputaților a invocat cazul Monica Iacob-Ridzi și a continuat analogiile cu lumea zoologică, menționând ironic că „domnului președinte îi plac animalele”. El i-a criticat pe cei din PDL: „Eu nu i-am văzut așa de voinici și de viteji la cele 330 de zile ale doamnei Ridzi. Parcă erau toți...erau așa...aveau atitudinea unui alt animal, că tot îi place domnului președinte Băsescu, parcă erau struți. Toți erau cu capul în nisip. Nu-și aducea nimeni aminte, nu citea nimeni regulamentul, nu mai știa nimeni de statutul deputatului și senatorului, cele cinci zile se făcuseră 330”, a declarat Zgonea înainte de a conchide că în prezent „doamna Monica Iacob Ridzi candidează la partidul-satelit al PDL-ului, Partidul Poporului și nimeni nu a fost oripilat”.

Președintele Camerei Deputaților a subliniat că procedura a fost aceeași - legală, corectă - și în cazul Alin Trășculescu, și în cazul Ion Stan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri