Exclusivitate G4Media.ro: Cum a intrat primul milion de lei de la Tel Drum în conturile familiei Dragnea

Data publicării:
180327_dragnea cruce in spate_CENTENAR_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Hotelul familiei lui Liviu Dragnea a beneficiat de bani de la Tel Drum la doar șase luni după ce șeful PSD, pe atunci președintele Consiliului Județean Teleorman, a semnat privatizarea companiei aflată în subordinea instituției pe care o conducea, rezultă dintr-o serie de documente obținute de G4Media.ro şi prezentate în exclusivitate.

180327_dragnea cruce in spate_CENTENAR_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Primul milion de lei de la societatea de construcții către familia lui Liviu Dragnea a intrat pe parcursul a peste zece ani sub formă de investiții și chirii plătite chiar de Tel Drum în conturile Hotel Turris SA. Hotelul era deținut la acel moment de fosta soție a șefului PSD. Firma de construții a ajuns după privatizare la Marian Fișcuci, fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea, scriu jurnaliştii de la G4Media.ro.

Liderul PSD a refuzat să ofere orice reacție sau informație la investigația G4Media.ro, deși a fost contactat în urmă cu mai multe zile atât telefonic, cât şi pe email și whatsapp.

Pe 17 aprilie 2002, Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Consiliului Județean (CJ) Teleorman vindea Tel Drum. Cumpărătorul era Marian Fișcuci (foto), prietenul și fostul coleg de facultate al liderului PSD.

Întreaga investigaţie AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri