Explicația halucinantă a agresorului care a înjunghiat un vânzător la șaormerie

Data actualizării: Data publicării:
atac fastfood

Bărbatul reținut de polițiști aseară, după ce a atacat cu cuțitul un angajat al unei șaormerii din sectorul 3 din București în văzul clienților și al colegilor, va ajunge în fața procurorilor. Suspectul este acuzat de tentativă de omor și riscă să stea ani grei după gratii.

„Am avut și eu problemele mele”, a fost explicația halucinantă a agresorului în timp ce era condus la mașina de poliție.

Atacul sângeros de la șaormerie

În cursul zilei de azi, agresorul va fi condus din arestul central al poliției către parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 3. În ultimele ore, el a stat în arestul central al poliției. Ieri, el s-a predat de bunăvoie la secția de poliție nr. 11 din Capitală. Acolo a venit alături de avocatul său după mai multe ore în care a fost căutat de polițiști.

Bărbatul ar fi fost extrem de nemulțumit de o șaorma pe care partenera sa a cumpărat-o. Agresorul a acuzat că șaorma avea în ea carne stricată.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul intră nervos în restaurant, ajunge la tejghea, se ceartă violent cu vânzătorul, după care îl agresează fizic. Toată scena s-a petrecut în văzul celorlalți clienți și a personalului șaormeriei.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri