Explozie, urmată de un incendiu, la Aerostar Bacău. Trei victime, între care două cu arsuri

Data actualizării: Data publicării:
112 explozie bacau
Cei doi copii se jucau pe gheaţa râului care, sub greutatea lor, s-a rupt la un moment dat. Foto: ISU

O explozie urmată de incendiu s-a produs la Aerostar Bacău. Din primele informații sunt trei oameni răniți. "O substanță cu care se lucra s-a aprins", a precizat managerul companiei pentru presa locală. 

"Am fost sesizați că a avut loc un incendiu lichidat la Aerostar. S-au deplasat doi inspectori de prevenire din cadrul ISU pentru a evalua situația. Știm că au fost 3 victime, preluate de Ambulanță", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit Ziarul de Bacău

Din primele informații, sunt trei victime, între care două au arsuri pe suprafața corpului, iar cea de-a treia a suferit un atac de panică.  

Reprezentanții Spitalului Județean Bacău spun că victimele cu arsuri sunt în stare stabilă. Cei doi bărbați au arsuri pe circa 10-15% din suprafața corpului. Medicii fac investigații, iar pacienții vor fi duși la computerul tomograf și vor fi vazuți de un medic plastician.

Ei rămân internați la secția de arși a spitalului. Cea de a treia victimă care a suferit un atac de panică a refuzat să fie transportată la spital.

"A fost o problemă care se va analiza, un accident de muncă nu foarte mare, o substanță cu care se lucra s-a aprins", a susținut managerul companiei.

Potrivit acestuia, detaliile vor putea fi cunoscute în urma anchetei declanșate.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri