EXCLUSIV. Familia polițistului fugărit cu toporul, îngrozită. Soția: Îmi este foarte frică! Noi stăm printre ei, ei ştiu unde stăm

Data actualizării: Data publicării:
politist

Familia polițistului din Mangalia alergat cu bâtele și topoarele pe stradă este îngrozită că agresorii sunt în libertate. Soția agentului de la Forțele Speciale a vorbit în exclusivitate pentru Digi24 despre momentele cumplite prin care a trecut, iar apropiații bărbatului susțin că polițiștii nu dau importanța cuvenită incidentului. Între timp, cei 4 agresori care apar în imagini au fost chemați, din nou, la audieri. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

ACTUALIZARE: Cei 4 agresori au fost din nou chemaţi la audieri. Anchetatorii şi-au schimbat decizia iniţială de a îi lăsa în libertate, aşa că pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere. Îşi vor petrece noaptea în spatele gratiilor, iar mâine, un judecător va decide dacă vor fi sau nu arestaţi pentru 30 de zile.

-Aleargă spre poliţişt

-Ce faci, mă?

-Nuuuu!

Vocea care se aude pe filmare este a soției polițistului fugărit cu topoarele. Femeia este îngrozită de gândul că cei care i-au atacat soţul cu bâte şi topoare sunt încă în libertate.

Soția polițistului: Îmi este foarte frică! Pentru că mi-au ameninţat familia, noi stăm printre ei, ei ştiu unde stăm, au spus că vor intra peste noi în casă să ne omoare. Nu mi se pare normal aşa ceva!

Femeia povesteşte că la început i-a înfruntat de una singură pe agresori. Comunicarea iniţială a poliţiei spunea altceva.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Din datele pe care le deținem, știu că polițistul se afla în autoturism cu soția sa.

Soția polițistului: Soţul meu nu a fost cu mine în maşină, nici familia soţului meu. Eu am fost şicanată singură pe stradă. Ei mi-au ieşit în faţă, m-au şicanat pe motiv că vreau să dau peste ei cu maşina, i-am rugat frumos să se dea la o parte, nu au vrut.

Abia când a reușit să ajungă la casa socrilor săi a intervenit şi polițistul.

Soția polițistului: Soţul meu a ieşit afară să le ceară socoteală, ce caută. Ei tot spuneau că noi ştim cine eşti, unde lucrezi, nu ne e frică. După ce au rupt tricoul de pe soţul meu, un individ a venit din spate şi l-a lovit cu o lopată pe soţul meu.

-Cu lopata, cu toporul! Cum aţi dat cu maşina...

-Bă, îţi dau un glonţ în cap, te termin!

-Ce faci tu la noi, mă?

-Dă cu piciorul

-Băi omule, terminaţi!

-Loveşte cu toporul

Poliţia din Constanţa nu a făcut public incidentul decât după ce imaginile au ajuns în presă.

Prieten al polițistului: Ştirea a fost transmisă greşit în mod intenţionat ca să pară doar o altercaţie, iar încadrarea să nu fie de ultraj.

Poliţiştii din Constanţa au deschis un dosar penal pentru lovire şi tulburarea liniştii publice. Bărbaţii care apar în imagini au fost audiaţi, însă cel puţin pentru moment, au fost lăsaţi în libertate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri