Fără semafoare pe Valea Oltului pe perioada minivacanţei de 1 Mai. Ce restricţii rămân în vigoare

Data publicării:
Aglomerație pe Valea Oltului,
Aglomerație pe Valea Oltului, în urma unui accident grav. Imagine cu caracter ilustrativ Foto: Arhivă Digi24

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că pe perioada minivacanței de 1 mai nu sunt folosite semafoarele care restricționează circulația pe DN7, la Boița. Prin zonă se poate circula pe ambele sensuri.

Prin zonă se poate circula pe ambele sensuri.

„Fără semafoare pe Valea Oltului pe perioada minivacanței de 1 mai. Din această după amiază, începând cu ora 17:30 se circulă pe ambele sensuri la Boița, pe DN7, dar rămân în vigoare restricțiile de viteză din zona șantierului. Lucrările se vor relua marți dimineață”, a anunțat DRDP Brașov, instituția care administrează șoseaua de pe Valea Oltului.

Polițiștii avertizează că în zonă au fost păstrate restricțiile de viteză.

„Astăzi, 28 aprilie, în urma verificării din teren a condițiilor de circulație pe DN7, sectorul de drum în lucru de la poziția kilometrică 246+700m la 246+900m, s-a stabilit ca sunt îndeplinite condițiile de circulație simultană pe ambele direcții de mers în perioada 29.04 – 01.05 2023, în condițiile păstrării unei limite maxime de viteză de 30 de km/h. Sensurile de mers sunt delimitate cu balize direcționale, iar diferența de nivel este semnalizată prin parapet de beton de tip new jersey”, au anunțat reprezentanții Poliției Sibiu.

Traficul auto pe Valea Oltului a fost restricționat după ce pe șosea au ajuns mai multe aluviuni.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri