Fată de 13 ani agresată sexual de un recidivist| Imagini de la atac

Data publicării:
fata

Au apărut imaginile agresiunii sexuale de săptămâna trecută din cartierul Pantelimon, a cărei victimă e o fată de 13 ani. Autorul este un recidivist, cu două condamnări la activ, dintre care una pentru viol. El era liber graţie legii recursului compensatoriu, care reduce din perioada de detenție din cauza condiţiilor proaste din închisori. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Camerele de supraveghere au surprins întreg evenimentul. Imaginile arată cum bărbatul o conduce pe fată până în scara blocului și cum s-a năpustit asupra ei în timp ce fata aștepta liftul. 

Fapta a avut loc într-o scară de bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

Fata în vârstă de 13 ani venise să își viziteze bunicii, însă nu a mai apucat să urce până la etajul 9 pentru că bărbatul în vârstă de 41 de ani a agresat-o în fața liftului. Fata s-a speriat și a început să urce pe scări, moment în care agresorul a fugit din scara blocului.

În trecut, agresorul a fost condamnat de două ori: prima oară pentru furt, a doua oară pentru viol. A fost condamnat la 7 ani de închisoare în 2011. Legea recursului compensatoriu i-a permis însă să se elibereze din puşcărie cu un an mai devreme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri