Femeie cu arsuri grave pe mai mult de jumătate din suprafața corpului, transportată cu avionul SMURD în Germania

Data publicării:
echipaj medical duc un pacient cu arsuri la avionul smurs, pentru transport in germania
Pacienta a fost însoțită de un echipaj medical pe tot timpul drumului. Foto: Facebook / DSU

O femeie de 37 de ani din Tulcea, care a suferit arsuri pe mai mult de jumătate din suprafața corpului, a fost transportată vineri cu un avion SMURD în Germania, pentru a fi tratată. Ea a fost monitorizată pe tot parcursul drumului.

Femeia s-a opărit cu lichid încins și a trebuit transportată de urgență în străinătate, pentru a primi tratamentul de care are nevoie.

"Misiune externă SMURD, pentru salvarea unei paciente cu arsuri. Astăzi, 14.05.2021, aeronava SMURD Cessna Citation V, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a efectuat o misiune externă pe ruta București - Tulcea - Hamburg, Germania, pentru transferul, în regim de urgență, a unei paciente în vârstă de 37 de ani diagnosticată cu arsură termică prin lichid fierbinte gr. II-III, pe 65% din suprafața corporală.

Pacienta a fost monitorizată și asistată medical pe tot parcursul zborului, fiind predată în siguranță medicilor din Germania. Echipa medicală de la bordul aeronavei a fost formată din specialiști din cadrul UPU-SMURD București", a anunțat Departamentul pentru Situații de Urgență vineri, pe Facebook.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri