Video Femeie înjunghiată în fața Gării de Nord din București. Agresorul a rănit și un polițist

Data actualizării: Data publicării:
femeie injunghiata
Femeie înjunghiată în fața Gării de Nord din București. Foto: Captură Digi24

Incident șocant în Gara de Nord din București. O femeie a fost înjunghiată în plină stradă. Agresorul a rănit inclusiv un polițist care a încercat să îl încătușeze.

Vă avertizăm urmează imagini care vă pot fecta emoțional.

Incidentul a avut loc în zona „Coloane” din Garda de Nord București. Potrivit polițiștilor, bărbatul de 52 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit asupra unui femei în vârstă de 30 de ani.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul în cauză având asupra sa un cuțit cu care ar fi amenințat că își va pune capăt zilelor.

Agențiii l-au imobilizat și l-au deposedat de cuțit. Acesta a fost condus de polițiști la sediul B.P.T.F. Gara de Nord București.

Victima a fost preluată de către un echipaj S.M.U.R.D. și transportată la spital. În urma controlului de specialitate, s-a constatat ca persoanei în cauza i-a fost pusă viața în pericol.

În urma imobilizării atacatorului, un polițist din cadrul B.P.T.F. Gara de Nord a fost rănit, acesta având o plagă tăiată cu cuțitul de aproximativ 1,5 cm în zona palmar dreapta, între degetul mic și inelar.

În cauză, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbat.

La data de 26 februarie 2023, Tribunalul București a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de persoana bănuită, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B., pentru lămurirea tuturor aspectelor cauzei.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri