Femeie înjunghiată într-un restaurant din centrul Iaşiului. Motivul ar fi unul ridicol

Data publicării:
injunghiata

O femeie a fost înjunghiată într-un restaurant din centrul Iaşiului, unde lucra ca bucătar. Agresorul este partenerul de viaţă, reţinut aseară de poliţie. Motivul, spun colegii ei de muncă, e de-a dreptul ridicol: femeia nu i-ar fi răspuns la telefon.

Bărbatul și-a atacat iubita pe terasa restaurantului sub privirile şocate ale clienţilor. Colegii femeii au sunat imediat la 112 și femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii spun că se află în stare stabilă. Deocamdată nu a depus plângere împotriva bărbatului.

Diana Cimpoieșu, șef UPU SMURD: Ambulața a adus o pacientă în vârstă de 48 de ani, cu două plăgi înjungiate, declarativ ea a fost înjunghiată de către o persoană de gen masculin. Este stabilă, conștientă, evident într-o stare emoțională deosebită, dar sperăm într-o evoluție și prognostic favorabil.

Bărbatul a reușit să fugă după atac dar a fost prins de polițiști în apropierea locului unde s-a produs incidentul.

Anca Vâjîiac, purtător de cuvânt IPJ: În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în funcție de evoluția stării de sănătate a femeii pot fi dispuse și alte măsuri.

O colega de muncă a femeii spune că bărbatul o sunase insistent în cursul zilei.

Angajată terasă: I-a sunat telefonul, și eu zic: măi sună telefonul, și ea zice lasă-l să sune, dă-l încolo de telefon. Doar atât și numai ce-am auzit că a înjunghiat-o cineva.

Ancheta este în desfășurare și deocamdată nu se știe ce pedeapsă riscă bărbatul pentru fapta sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri