Femeile din PSD cer 500.000 de euro de la Times New Roman

Data actualizării: Data publicării:
dragnea alexandra 180310_PSD_CONGRES_FINAL_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Jumătate de milion de euro cer despăgubiri de la site-ul de satiră și umor Times New Roman femeile din PSD, după ce, pe lângă amenda de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, au dat site-ul TNR în judecată, relatează Pagina de Media. La rândul lor, reprezentanții Times New Roman au anunțat că vor da în judecată CNCD.

dragnea alexandra 180310_PSD_CONGRES_FINAL_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguța Vasilescu, Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea) și Carmen Dan au dat în judecată site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Călin Petrar, redactorul-șef al site-ului, și pe Ovidiu Eftimie.

Irina Tănase și cele patru reprezentante PSD au solicitat în instanță suma de 500.000 de euro de la Times New Roman, conform jurnalistei Ionela Arcanu.

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declanșat o stare fizică și mentală de rău, fiindu-i chiar teamă și jenă să iasă pe stradă datorita imaginii deformate ce i-a fost creată în ochii publicului prin expresiile folosite în cuprinsul articolului distribuit un spațiul public”, se arată în dosarul depus la Tribunalul București.

În aprilie, Consiliul pentru Combaterea Discriminării a sancționat publicația Timesnewroman.ro, pentru articolul „Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’. CNCD a anunțat că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

Pamfletul de pe site-ul de umor o avea în centru pe iubita liderului PSD,  Irina Alexandra Tănase. Aceasta a luat parte, în martie, la Congresul extraordinar al PSD, care a avut loc la Sala Palatului. A stat în primul rând, alături de premierul Viorica Dăncilă și de primarul Capitalei, Gabriela Firea. 

Citiți și

Părerea lui CTP despre scandalul TimesNewRoman-Dragnea

Cine este Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri