Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, cercetată penal. Ce acuzații grave i se aduc

Data actualizării: Data publicării:
Iosif Rotariu
Foto: Agerpres

Fiica de 33 de ani a fostului fotbalist Iosif Rotariu este cercetată pentru purtare abuzivă, lovire şi alte violenţe, după ce a agresat o fetiţă de doi ani la creşa privată a familiei unde lucrează. Fostul fotbalist spune că fiica sa are diabet şi se afla în stare de hipoglicemie în momentul incidentului, scrie news.ro.

Iosif Rotariu
Foto: Agerpres

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă, a declarat pentru News.ro că o femeie de 33 de ani, îngrijitoare într-o creşă din Timişoara, este cercetată pentru purtare abuzivă, lovire şi alte violenţe.

”O îngrijitoare de 33 de ani de la o creşă din Timişoara ar fi agresat un copil de doi ani. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar acum este cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă şi lovire şi alte violenţe”, a declarat Voicilă.

Şeful Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, a declarat joi pentru News.ro că instituţia în care a avut loc incidentul este un club privat, neacreditat. "Din punctul nostru de vedere, instituţia nu există în reţeaua noastră şcolară, este un club privat, neacreditat”, a spus Danielescu.

Fostul fotbalist Iosif Rotariu a declarat pentru News.ro că este vorba despre creşa pe care o deţine familia sa, iar fiica sa, Romina Rotariu, este îngrijitoare acolo. Aceasta este bolnavă de diabet şi a suferit o hipoglicemie în momentul în care a agresat copilul.

”S-a întâmplat în urmă cu două zile. Fetiţa se află la spital, are o atelă pusă la femur. Fata mea este bolnavă de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahăr şi a făcut 500 glicemia. Practic era inconştientă. S-a făcut reclamaţie, ca la orice caz de genul acesta. Ne pare rău că s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat Rotariu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri