Fiica lui Andrei Gheorghe face un apel la decență, după imaginile apărute în presă

Data actualizării: Data publicării:
andrei gheorghe
Foto: Facebook

Fiica lui Andrei Gheorghe, Anastasia, a făcut un apel la decență, după ce în presă ar fi apărut imagini cu trupul neînsuflețit al tatălui ei. Tânăra în vârstă de 24 de ani a declarat că își dorește ca imaginea publică a tatălui său să rămână „așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele ei”.

andrei gheorghe
Foto: Facebook

„Acesta este un apel către toţi jurnaliştii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aş dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase.

Au existat pentru câteva ore astăzi (20 martie – n.r.) imagini cu trupul neînsufleţit al părintelui meu pe site-urile unor publicaţii de presă, cărora ţin să le mulţumesc că au înţeles să le elimine totuşi.

Îmi doresc ca imaginea publică a tatalui meu să rămână aşa cum a fost şi până acum, cu bunele şi cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în nefiinţă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzaţional şi nu face niciun serviciu publicului românesc.

Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog să îi trataţi trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.“, a transmis Anastasia Gheorghe.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la vârsta de 56 de ani, va fi depus joi şi vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D.I. nr 2, sector 1, Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe pagina sa de Facebook.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri