Final fericit. Fetiţa de 4 ani şi bunica ei, dispărute din Bihor, au fost găsite în Arad

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie politia

Final fericit în cazul fetiţei de 4 ani şi al bunicii ei, dispărute de vineri dintr-o comună din Bihor. La scurt timp după ce le-au făcut publice datele şi fotografiile, poliţiştii au reuşit să le găsească. Cele două au fost descoperite sâmbătă seară în municipiul Arad.

Poliţiştii bihoreni au fost alertaţi de familia celor două, bunică şi nepoată. Rudele le-au spus oamenilor legii că Zoriţa Jurcuţ, de 58 de ani, a plecat de la domiciliul din comuna Dobreşti, satul Topa de Jos, în cursul dimineţii de vineri, în jurul orei 8. Împreună cu ea se afla Andrada Miruna Sonia Cseros (foto sus), nepoţica sa de 4 ani.

Anchetatorii au început imediat căutările şi au cerut ajutorul oricui ar fi avut informaţii despre locul în care se aflau cele două. Poliţiştii au aflat că femeia şi copilul s-au îndreptat spre Arad, aşa că au luat legătura cu colegii lor de acolo.

În scurt timp, în seara de sâmbătă, copila de 4 ani şi bunica ei au fost găsite chiar în municipiul Arad. "Nu au fost victimele vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţate familiei", a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Familia le-a spus oamenilor legii că femeia a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, dar de fiecare dată a fost găsită în zona localității.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri