Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: Nu vine cu niciun program, vrea doar să-mi ia scaunul. Mobila pot să i-o dau și mâine

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea mimica mirata
Primarul Capitalei, Gabriela Firea. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi seară că i se pare "incredibil" că Nicuşor Dan vrea să fie primarul Bucureştiului, în condiţiile în care în patru ani de parlamentar nu a putut să vină cu o lege "bună" pentru Capitală, potrivit Agerpres.

"Să fii parlamentar, să te pregăteşti pentru campania de locale, să vrei să fii primarul Capitalei şi tu în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru cetăţenii din Bucureşti, mi se pare incredibil", a susţinut Firea, la TVR 1.

Cât despre declaraţia lui Nicuşor Dan, că dacă va câştiga, îşi va începe mandatul deschizând porţile Primăriei, Gabriela Firea a spus: "Dacă asta e realizarea pentru Bucureşti, eu zic că e bine să mai spună astfel de lucruri, cetăţenii să afle că, de fapt, nu are niciun program şi singurul program este acela de a deschide porţile şi de a-mi lua scaunul. I-l fac cadou de pe acum. Mobila, constând în scaunul primarului general - i-l pot da şi mâine, pentru că eu nu stau la biroul de primar general, nu-mi plac scaunele mari, pompoase, interesante, scumpe, eu stau pe un scaun mic, la o masă din birou".

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri