Fiul lui Andrei Pleşu, suspectat că vindea droguri la petreceri. Preţul unei ţigări ajungea şi la 50 de lei

Data publicării:
mihai plesu
Foto: Facebook/Mihai Plesu

Poliţiştii şi procurorii au făcut, vineri, opt percheziţii în Bucureşti şi Iaşi, la persoane suspectate de trafic de droguri. Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai, este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Mihai Pleşu şi suspecţii din Iaşi se cunoscuseră la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

mihai plesu

Foto: Facebook/Mihai Plesu

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru News.ro, că s-au făcut opt perchezitii în Bucureşti şi în Iaşi, fiind vizate opt persoane suspectate de trafic de droguri.

Una dintre percheziţii l-a vizat pe Mihai Pleşu, fiul lui Andrei Pleşu. Acesta este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei.

Totodată, sursele citate au precizat că Mihai Pleşu a cunoscut suspecţii din Iaşi la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical. 

„În urma percheziţiilor au fost ridicate 500 de grame de rezină de cannabis, dar şi seminţe pentru cultivarea plantelor”, au declarat sursele citate.

În plus, s-au descoperit ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunţit cannabisul, pastile de ecstasy şi ciuperci halucinogene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri