Fiul minor al unor judecători din Craiova, care s-a urcat băut la volan și a provocat un accident mortal, este arestat la domiciliu

Data publicării:
accident

Fiul de 16 ani al unor judecători din Craiova care a provocat un accident în urma căruia o fată de 18 ani a murit a fost arestat la domiciliu de către Tribunalul Dolj, decizia instanţei fiind definitivă. Iniţial, Judecătoria Dolj hotărâse ca acesta să fie cercetat sub control judiciar, scrie News.ro. 

Tribunalul Dolj a decis, vineri, arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a tânărului de 16 ani care a provocat accidentul mortal în urma căruia o adolescentă de 18 ani, iubita tănârului, a murit. Decizia este definitivă.

Anterior, Judecătoria Craiova hotărâse ca el să fie cercetat sub control judiciar.

În noaptea de luni spre marţi, adolescentul de 16 ani conducea un autoturism pe strada Viitorului din Craiova, din direcţia Centurii de Nord către Hanul Doctorului, iar la un moment dat maşina s-a răsturnat. În urma accidentului, o fată de 18 ani, aflată în autoturism, a murit, iar şoferul şi alţi doi pasageri au fost răniţi.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0.49mg/l. El este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru ucidere din culpă.

Suspectul este fiul magistraţilor Cecilia şi Dumitru Uncheaşu şi s-a urcat la volanul maşinii tatălui său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri